Tilbudsleder

Til byggefirma i Holbækområdet søger Headhunterne en tilbudsleder.

Om stillingen

Succeskriteriet i denne stilling er, at du er knivskarp ikke bare på kalkulation, men i lige så høj grad i forhold til at planlægge afdelingens ressourcer.

Det bliver dit ansvar at afdelingen kører i dagligdagen. Du planlægger ressourcer, støtter medarbejderne i det daglige arbejde og går forrest når det handler om et godt, velfungerende arbejdsmiljø med god stemning, humor og uformel omgangstone.

Stillingen er uden direkte personaleledelse, men du har det faglige ansvar for, at tilbuds- og projekteringsafdelingen fortsat har et højt niveau i faglig ekspertise.

Du refererer til den administrerende direktør, som du vil have et tæt samarbejde med på daglig basis.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks bygningsingeniør, bygningskonstruktør el.lign. Hvis du samtidigt har praktisk erfaring som tømrer, murer eller indenfor beton- og anlægsarbejde, er det en stor fordel.

Det er en forudsætning, at du har solid erfaring med tilbudsberegning og er rutineret bruger i Sigma og Excel. Du har muligvis siddet med beregning på erhvervsbyggeri, som er det primære område.

Du besidder en uovertruffen evne til at strukturere arbejdsopgaver, som giver dagligdagen et effektivt flow både for dig selv, men også for de øvrige medarbejdere i afdelingen. Dit overblik sikrer fremdrift og kvalitet, og du udgør en væsentlig sparringspartner for afdelingens medarbejdere samt virksomhedens ledelse.

Som støtte for afdelingens beregnere, forventer vi at du har evner for at løfte andres kompetencer og faglighed. Du har fremragende kommunikative evner, og kan gå forrest i udviklingen af afdelingen, medarbejderne og virksomheden som helhed.

Virksomheden arbejder kontinuerligt for høj kvalitet i arbejdsmiljøet. Den nye tilbudsleder skal derfor have et medfødt DNA, hvor det hver dag er et mål at tilføre omgivelserne godt humør, imødekommende personlighed, fleksibilitet og ønsket om at løfte i flok.

Faglige kvalifikationer

 • Rutineret i kalkulation, herunder erfaring med Sigma og Excel
 • Erfaring med tilbud og projektering
 • Ingeniør/konstruktør evt. med praktisk håndværksmæssig erfaring

Personlighed

 • Analytisk
 • Struktureret
 • Godt købmandskab
 • Fleksibel
 • Ansvarsbevidst
 • Motiverende
 • God humor
 • Sund fornuft

 Du tilbydes

 • God løn efter kvalifikationer
 • Pension og sundhedsforsikring

 Ansøgning

Headhunterne står for udvælgelse og processen i denne stilling.

Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. Tilbudsleder 2480021 til: job@headhunterne.dk

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at kontakte headhunter Charlotte Schimmelmann på tlf. 40903700.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.