Juniorkonsulent

Kan du skabe værdifulde og stabile relationer? Kender du til arbejdsgangen for indkøb til offentlige institutioner?

Headhunterne søger en ildsjæl, der som minimum har erfaring som kørende salgskonsulent, og som har en naturlig professionel attitude.

Vi vil gerne i kontakt med et salgstalent, som er sikker på sin egen succes, når muligheden for et godt bagland og produkter af høj kvalitet er til rådighed.

Om stillingen

Distriktet er Storkøbenhavn samt udvalgte omegnskommuner.

Du får et særdeles godt og professionelt bagland at trække på internt i virksomheden, som har hovedsæde i Københavnsområdet. Dit fokusområde er at skabe kontakt til beslutningstagere, booke møder og præsentere løsninger indenfor kreative uderum.

Hverdagen foregår med 80% kundebesøg for at afdække behov, rådgive og sparre i forhold til færdigt projekt, hvor målet er at bidrage til fællesskab, sundhed og fysisk aktivitet.

Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med en salgskonsulent i området, og desuden bliver du en del af et team på 6-7 dygtige salgskonsulenter spredt over hele landet.

Der er fantastiske muligheder for udvikling af salgspotentiale i denne stilling, så hvis du har ambition om at blive dygtig på dit felt, og du allerede har prøvet salg af i nogen grad, så kan dette være en perfekte chance.

Om dig

For at blive en succes i stillingen er det vigtigt, at du har talent for at finde potentielle kunder. Du skal besidde det drive, der kontinuerligt holder din pipeline optimal.

Du har allerede opnået en vis erfaring i at sælge og du kender værdien i et hamrende godt benarbejde som afsæt for din indsats i marken.

Du har et højt personligt drive og ambition om at udvikle kompetencer til at rådgive kunder fra idé til færdigt projekt. I starten vil du skulle koncentrere dig om mere simple løsninger, men på sigt vil det være afsæt til, at du kan skabe mere komplekse projekter i samarbejde med kunder og intern designafdeling.

Du har erfaring med opsøgende salg og kan dokumentere salgsresultater fra din hidtidige karriere, hvor du har stået for at opbygge solide relationer.

Produktkendskab er ikke nødvendigt, du får en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du brænder for at yde en optimal rådgivning og sparring til kunderne, og at du samtidigt har et resultatorienteret mindset.

Dine vigtigste kvalifikationer:

  • Salgserfaring
  • Struktureret
  • Ambitiøs
  • Højt personligt drive
  • Resultatorienteret
  • Relationsskabende
  • Flair for IT, erfaring med officepakken
  • Perfekt i dansk, mundtligt og skriftligt

Du tilbydes

Et attraktivt job i et aktivt distrikt med mange muligheder.
Et stabilt og professionelt bagland i en velkonsolideret virksomhed.
Fast grundløn og bonus.
Pensionsordning.

Ansøgning

Headhunterne står for interview og udvælgelse.

Ansøgning og CV på dansk sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst sagsnr. 432JK21 i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til headhunter Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Udvælgelseskriterier

I udvælgelsen vægter vi et resultatorienteret mindset samt erfaring med kørende salg. Det er en forudsætning for at komme i betragtning, at du som minimum behersker dansk på højt niveau i skrift og tale.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.