Kontorassistent, København

Er du født i blækspruttens tegn og kan lide en travl hverdag i et super velfungerende, ungt team? Kan du tale og skrive fejlfrit svensk? Har du evnen til at smile, så kunderne kan høre det gennem telefonen?

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet, der er meget travlt i virksomheden og vi håber derfor at finde den helt rigtige person så hurtigt som muligt.

Du tilbydes et fuldtidsjob i en vækstvirksomhed, der leverer færdige måltider direkte til forbrugerne.

Det bliver din primære opgave at varetage kundesupport på telefon og mail. Det er en udadvendt funktion, hvor der ydes kundeservice i verdensklasse. Du bliver ansvarlig for, at kunderne guides, hvis de har problemer med bestillinger, spørgsmål eller andre typer henvendelser. Kunderne er både privatpersoner og virksomheder.

Du bliver desuden gradvist sat ind i levering, der sker via distributør til hele landet, og kommer til at stå for den daglige koordinering med dem.

Derudover vil der være en funktion som assistent for den daglige leder på kontoret, hvor der ligger mange forskellige administrative opgaver.

Om dig

Du er udadvendt, struktureret og kan lide at befinde dig i et hektisk arbejdsmiljø, hvor humor er uundværligt. Din personlighed er vigtig, da teamet i dag er velfungerende og effektivt. Stemningen er præget af iværksætterånd, og kan du lette fra jorden og juble over fremskridt og gå i løsningsmode ved udfordringer, passer du perfekt i teamet.

Du taler og skriver perfekt dansk og svensk, og har styr på basale kontorrutiner som f.eks email og officepakken.

Du har humor, er engageret og målrettet og du brænder efter at se resultater.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som kontorassistent eller som minimum erfaring fra lignende funktion, hvor du har haft med kundeservice at gøre.

Ansøgning
Send ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. MM071421 til: job@headhunterne.dk

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview. Kontakt os derfor hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.