Salgs- og entrepriseleder

Har du erfaring indenfor asfalt og belægningsarbejde? Kan du styre entrepriser sikkert i mål? Så vil Headhunterne gerne tale med dig om en mulighed for et job.

Om stillingen

Med reference til virksomhedens direktør søger Headhunterne for kunde en erfaren salgs- og entrepriseleder. Dit udgangspunkt vil være firmaets adresse i København, hvorfra du har base, men din dagligdag vil i høj grad også være på pladserne rundt om i København og på øvrige Sjælland.

Opgaverne er for en stor del kundekontakt, hvor du indgår aftaler, udarbejder tilbud og lander ordren. Det er herefter din opgave at styre projektet i mål indenfor aftalt tid og pris.

Du kommer til at tage del i den daglige ledelse, og være firmaets repræsentant overfor både kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Primære arbejdsområder

  • Salg og rådgivning til private og offentlige kunder
  • Daglig entrepriseledelse herunder styring af egenproduktion
  • Ansvar for økonomi, planlægning og fakturering
  • Tilbudsberegning
  • Fakturering

Om dig

Du har solid erfaring indenfor asfaltudlægning på et niveau, hvor du kan rådgive kunder og være en god sparring for mandskab i marken.

Din personlighed er præget af godt humør og højt drive. Du mestrer samarbejde, er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø og har evnen til at få folk til at yde det optimale. Du er struktureret i din arbejdsform og skarp på planlægning. Desuden sætter du en ære i at levere projekter til tiden.

Ansøgning

Headhunterne står for interview og udvælgelse.

Ansøgning og CV på dansk sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst sagsnr. S2021-24 i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til headhunter Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.