Anlægschef

Headhunterne søger anlægschef for Elverdal A/S.

Elverdal A/S er et legepladsfirma, der tilbyder arkitekttegnede uderumsløsninger, rådgivning og designudvikling.

Har du erfaring i at bevare overblik over flere projekter af forskellig størrelse på én gang? Er du serviceminded og kan give kunder, UE’ ere og kollegaer en god oplevelse i samarbejdet? Har du naturlig gennemslagskraft? Er du en stærk fagmand indenfor byggeri og anlæg?

Så kontakt os på telefon 4040 0350 for at høre mere om stillingen.

Om virksomheden

Elverdal skaber legepladser og æstetiske uderum til fællesskaber og alsidig udvikling af mennesker i alle aldre. Virksomheden har stor erfaring med at tegne og udføre unikke løsninger og specialdesign. Elverdals arkitekter designer alt fra enkeltelementer til store løsninger.

Sortimentet består af legeredskaber såsom trampoliner, gynger, vipper, klatrenet, legehuse, karruseller, rutsjebaner, skaterramper og træningsudstyr. Der tilbydes også et bredt sortiment af udemøbler. Produkterne er produceret i kvalitetsmaterialer, og legeredskaberne er naturligvis godkendt til offentlig brug.

Om stillingen

Som anlægschef bliver du ansvarlig for den økonomiske og faglige ledelse af projekterne.

Du overtager ansvaret, når ordren er underskrevet og står for processen frem til aflevering.

Projekterne er meget varierende i størrelse fra en del mindre opgaver til større projekter med flere faggrupper involverede.

Din opgave på de større projekter er kundekontakt, forberedelse, opstart, byggestyring og aflevering. På de mindre projekter er du ansvarlig for uddelegering og opfølgning på, at opgaverne udføres til aftalte tid og indenfor budget.

Om dig

Din baggrund kan være af forskellig art. Måske er du uddannet håndværker / kloakmester. Du kan muligvis være bygningskonstruktør med praktisk erfaring indenfor belægning/anlæg.

Det er afgørende, at du har solid erfaring med byggestyring og vant til at have mange projekter ad gangen. Du har ledelsesmæssig erfaring og gennemslagskraft til at styre projekter sikkert igennem fra start til slut. Du forstår at udvikle, motivere og fastholde medarbejdere og skabe et sundt og stabilt arbejdsmiljø.

Du er rutineret bruger af digitale redskaber og har evne for at bidrage til fortsat udvikling af digitale systemer til sagshåndtering, timeregistrering, KS-dokumentation mv.

Din personlighed

  • Struktureret
  • Resultatorienteret
  • Højt personligt drive
  • Naturligt lederskab
  • Masser af god humor

Ansøgning

Headhunterne står for interview og process.

Ansøgning og CV på dansk sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst AC2109-4 Anlægschef i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til Louise Højfeldt på telefon 4040 0350 eller til Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.