Serviceleder tømrer/snedker

Om stillingen
Headhunterne er vi på jagt efter en profil som serviceleder til tømrervirksomhed i Storkøbenhavn.

Virksomheden løser mange forskellige typer opgaver primært for erhvervskunder. Dit ansvar bliver at være kontakten til boligselskaber i form af, at koordinere og vedligeholde samarbejdet. Internt deltager du i koordinering af opgaverne mellem de ca. 30 ansatte.

Ved spidsbelastninger og ferie krydser man ind over hinanden, så du skal også kunne tage over på opgaver for øvrige administrative kollegaer, når det er nødvendigt.

Om dig

Som person er du udadvendt og serviceminded ud over det sædvanlige.

Fagligt er du uddannet tømrer eller snedker, og derudover har du erfaring med administrative opgaver og styring af projekter.

Du har erfaring nok til, at du selv kan være med til at sætte præg på stillingens indhold, så vi går primært efter en profil, der har erfaring fra lignende funktion.

Du er stærk i kommunikation med andre mennesker, og da din rolle er meget udadvendt, afhænger succesen af din evne til at bygge gode relationer og solidt samarbejde både eksternt og internt.

Først og fremmest er du mødestabil og loyal. Du kender værdien af at være en vigtig medspiller på holdet, som får hverdagen til at glide og som gør kunderne tilfredse og sidst, men ikke mindst som får kollegaerne i godt humør. Der er et sundt arbejdsmiljø i virksomheden, hvor tonen er god og alle tager del i ansvaret for at arbejdspladsen er et godt sted at være.

Vi håber du besidder følgende egenskaber:

  • Godt overblik
  • Tillidsskabende
  • Motiverende
  • Fleksibel
  • Ansvarsbevidst
  • Struktureret
  • Købmandskab

Ansøgning
Headhunterne står for processen i denne stilling.
Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. PH212422 til: job@headhunterne.dk

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til Charlotte på telefon 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.