Headhunter proces hos os

Headhunter processen hos os starter med, at vi stiller skarpt på opgavens succeskriterie for den nye medarbejder.

Derefter ligger et stort search arbejde i at komme i kontakt med den helt rigtige kandidat. Vi har ekspertisen i at løse den udfordring, og bruger forskellige effektive metoder i vores search.

Samtlige kandidater har været igennem vores grundige process med interview, test, referencer mv, hvilket betyder at vi kan stå inde for garanti på hver enkelt af de præsenterede kandidater.

Vi har forståelse af det marked vi bevæger os i, en træfsikker proces til afdækning af kandidaters egnethed til stillingen og ikke mindst så giver vi garanti på vores arbejde.

Vi har specialiseret os på et enkelt område:

Vi bliver hyret af virksomheder til at finde medarbejdere.

headhunter

Hvorfor vælge Headhunterne?

Fordi vi er specialister i at finde ildsjæle

På vores opgaver præsenterer vi 2-3 kvalificerede kandidater, som har været igennem vores grundige proces. Vi benytter effektive værktøjer til på kort tid at lære ansøgere godt at kende, og kan derudfra udvælge de kandidater, der passer i profilen og funktionen.

Via annoncering får man kontakt til et afgrænset kandidatfelt. Vi tilføjer kandidater til processen, som annoncering ikke rammer, fordi de som udgangspunkt ikke er jobsøgende. Resultatet via Headhunterne er derfor et endnu stærkere kandidatfelt.

Hvordan finder vi kandidaterne?

De ’varer’ vi har på hylderne, er mennesker og mennesker flytter sig. Derfor har vi ikke en omfattende database, hvor man kan søge job uopfordret. Vi finder kandidaterne, når vi skal bruge dem.

Det giver garanti for, at de kandidater vi præsenterer, er interesseret i præcist den aktuelle stilling, vi rekrutterer til.

Hvem løser vi opgaver for?

Vi er ikke specialiserede i bestemte brancher.

Den første opgave vi løser for en kunde, trækker derfor ofte store ressourcer hos os i form af research. Vi afdækker ikke blot profilen, men også branchen, markedet og virksomhedens dna, så vi kan matche præcist.

Ved næste medarbejder vi skal finde til samme virksomhed, kan vi genbruge den viden, vi har fra research på første opgave. Af den grund arbejder vi meget hårdt på, at bevare et godt samarbejde med vores eksisterende kunder.

Vi går derfor målrettet efter et langsigtet samarbejde hver eneste gang, vi får en ny kunde.

Følg os på LinkedIn

Managing Director & Headhunter Charlotte Schimmelmann:

Alle mennesker brænder for noget, og hvis man ikke brænder for sit arbejde, vil man brænde for noget andet i de 37 timer om ugen, man tilbringer på sin arbejdsplads.

Hvordan finder vi ildsjæle? Det er simpelt:

It takes one to know one

headhunting

HEADHUNTERNE

SPECIALISTER I AT FINDE ILDSJÆLE

Kontakt