Kreditorbogholder

Er du knivskarp til kreditorbogholderi? Er du effektiv og erfaren? Kan du lide at have en travl hverdag med engagerede kollegaer?

Headhunterne ApS søger for kunde i Københavnsområdet en rutineret bogholder til kreditorbogholderiet.

Om stillingen

Du bliver en del af regnskabsafdelingen, som består af 8 kollegaer fordelt på de tre afdelinger: Løn, finans og kreditor. Virksomheden er amerikansk ejet, og har afdelinger over hele verden. Det danske hovedsæde ligger i Københavnsområdet, hvor stabsfunktionerne er samlet mens driften foregår i driftsafdelinger forskellige steder over hele landet.

Stillingen er nyoprettet som følge af vækst, og er supplement til den nuværende kreditorbogholder. Tilsammen kommer I til at udgøre kreditorteamet i virksomheden. Desuden vil der ind imellem være opgaver i finansbogholderiet, hvor der til tider er brug for en ekstra hånd.

Om dig

Du har en solid ballast fra lignende stilling. så du kan bidrage til sparring og udvikling af afdelingens nuværende arbejdsgange. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra et shared service center, så du kender omstændighederne ved at holde trådene samlet i et bogholderi, som servicerer mange afdelinger på forskellige lokationer.

Virksomheden har været i kraftig vækst det seneste års tid og væksten forventes at fortsætte yderligere. Vi går derfor målrettet efter at finde en medarbejder, som kan lide en travl hverdag, hvor der ikke nødvendigvis er rutiner for alt. Der hersker en udpræget entreprenørånd i virksomheden, og den nye kreditorbogholder kommer til at deltage i at præge udviklingen, så afdelingen løbende optimeres på rutiner og arbejdsgange.

Det er derfor afgørende, at du er en erfaren kreditorbogholder, så du kan yde kvalificeret sparring med ledelse og kollegaer.

Personligt har du et højt drive, arbejder selvstændigt, målrettet og effektivt. Du har humor og kan indgå i den daglige tone, som er uformel.

Dine vigtigste kvalifikationer:

  • Du er erfaren og rutineret bogholder
  • Du er målrettet, effektiv og struktureret
  • Du er i stand til at give kvalificeret sparring
  • Du er løsningsorienteret og udpræget teamplayer
  • Du er serviceminded, venlig og har god humor

Arbejdsopgaver:

  • Verificering
  • Bogføring
  • Betaling
  • Afstemning
  • Rapportering

Det er en stor fordel, hvis du har arbejdet med Navision / Oracle / e-conomic.

Ansøgning

Headhunterne ApS står for interview og udvælgelse.

Ansøgning og CV sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst sagsnr. CHS-0209AC19 i emnefeltet.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte headhunter Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Udvælgelseskriterier

I udvælgelsen vægter vi at du kan arbejde selvstændigt indenfor bogholderi, særligt kreditorbogholderi. Vi vægter, at du kan deltage i sparring omkring processer og rutiner og at du som person synes det er sjovt og inspirerende at være en del af en virksomhed, der vækster.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.