Har du arbejdet med ventilation og kan du læse en tegning? 

Så vil vi meget gerne høre fra dig på telefon 9340 3700.

Om virksomheden

Du bliver ansat i et firma med professionelle kollegaer og god adgang til faglig sparring. Virksomheden monterer nye ventilationsanlæg og opgaverne udføres primært i Københavnsområdet.

Medarbejderne er den vigtigste ressource, og der er stort fokus på at skabe en god arbejdsplads med højt til loftet og flad struktur. Din indsats tæller, og det daglige samarbejde i teamet prioriteres højt.

Om stillingen

Som ventilationsmontør arbejder du på forskellige pladser primært i Københavnsområdet, men firmaet arbejder landsdækkende.

Opgaverne er primært montering af ventilation på større byggepladser, men hvis du har erfaring med reparation/fejlfinding vil du også kunne blive sat på den slags opgaver.

Arbejdstiden er 7-15 / 14.30 om fredagen. Kommer du langt fra, kan der eventuelt aftales 4-dages uge. Der vil være mulighed for overarbejde i perioder, men det forventes ikke som udgangspunkt.

Om dig

  • Du er en dygtig håndværker
  • Du har en høj arbejdsmoral og faglig stolthed
  • Du er en god kollega
  • Du tager ejerskab på opgaver

Din baggrund kan være fra alle typer fag, men du har som minimum forstand på at læse en tegning. Du har sandsynligvis også erfaring fra byggeplads og med at indgå i et sjak af håndværkere.

Du tilbydes

  • Et godt og stabilt job blandt dygtige fagfolk
  • Sparring og udvikling med kollegaer
  • Sociale arrangementer

Ansøgning

Headhunterne står for samtaler og vi glæder os til at høre fra dygtige håndværkere på job@headhunterne.dk, hvor ansøgning og CV sendes til. OBS! Skriv venligst sagsnr.: L-19011 i emnefeltet.

Send gerne ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til interview.

Vil du høre mere om jobbet, så ring til Louise på telefon 9340 3700 eller send en mail til louise@headhunterne.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Headhunterne er certificerede og erfarne specialister. Vi har mange års erfaring i at udvælge de bedst egnede kandidater ud fra både faglig og personlig profil.