Struktør / Rørlægger, København

 

Har du erfaring fra større byggepladser med omfattende og langvarige projekter? Er du struktør / rørlægger enten via uddannelse eller solid erfaring?

Så ring til Louise på 9340 3700 eller send en mail til job@headhunterne.dk

Virksomheden
Firmaet har mere end 50 ansatte, og der udføres alle former for anlægs- og entreprenøropgaver indenfor anlæg og entreprise, grøn pleje og vedligeholdelse, kloakservice, privat kloakservice, vinterservice & privathaver.

Geografi
Opgaverne i denne stilling udføres primært i Københavnsområdet.

Stillingen
Der er tale om et alsidigt job med hovedvægt på større byggepladser med langvarige projekter. Som struktør eller rørlægger indgår du i et team af dygtige kollegaer, hvor der udføres professionelt arbejde med rør og brønde.

Dig
• Du er engageret og trives med at arbejde selvstændigt med interesse for faglighed og variation i løsningen af de daglige opgaver i mindre team.

• Du besidder en høj faglig stolthed, stor og bred viden, er serviceminded, kvalitetsbevidst og sætter en ære i at opgaverne udføres perfekt.

• Du er en fremragende kollega og bidrager til en god stemning i et sundt og godt arbejdsmiljø.

• Du har minimum 2-3 års erfaring med rør, brønde og/eller kloak.

Du tilbydes
• Et godt arbejdsmiljø i en virksomhed med stærkt kollegasammenhold
• Sparring og udvikling med kollegaer på højt fagligt niveau
• Mange sociale arrangementer

Lønpakken består af løn efter kvalifikationer + pension og flere attraktive personalegoder.

Vi udvælger kandidater efter interesse for et langvarigt ansættelsesforhold. Virksomheden investerer ressourcer i medarbejdertrivsel og prioriterer at være en god arbejdsplads for samtlige ansatte. Der er en meget lav grad af udskiftning i medarbejderstaben, så hvis du ønsker et stabilt job med udsigt til en langvarig ansættelse, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Ansøgning
Headhunterne står for interview og udvælgelse.

CV og et par ord om, hvorfor du gerne vil have jobbet sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst sagsnr. L-010219 i emnefeltet.

I udvælgelse til stillingen vægter vi høj faglighed, dokumenteret erfaring fra lignende stilling og evnen til at indgå i små, velfungerende teams.

Vil du høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Louise Højfeldt på telefon 9340 3700 eller via mail louise@headhunterne.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om headhunterne:
Headhunterne er certificerede og erfarne specialister. Mange års erfaring i at udvælge og præsentere de bedst egnede kandidater ud fra både den faglige og personlige profil giver sikkerhed for, at den rigtige ildsjæl bliver ansat.