Salgskonsulent, projektsalg

Kan du skabe en god dialog med arkitekter og entreprenører? Har du erfaring med projektsalg?

Så vil vi gerne i kontakt med dig til en stilling som salgskonsulent af kreative uderum i distrikt Fyn + det Sydlige Jylland.

Om stillingen

Du bliver en del af et landsdækkende salgsteam, hvor der er en høj grad af sparring. Din opgave bliver at kontakte beslutningstagere, booke møder og præsentere kreative uderum.

Hverdagen foregår med 80% kundebesøg for at afdække behov, rådgive og sparre i forhold til færdigt projekt, hvor målet er at bidrage til fællesskab, sundhed og fysisk aktivitet.

Dit arbejde foregår hjemmefra med cirka 1 kontordag om ugen fra hjemmekontor. Resten af tiden er hos kunder, og det er derfor en stor fordel at have bopæl i distriktet.

Der er opbakning dels fra intern salgsafdeling, som genererer leads og dels fra designafdeling, som står for grafisk oplæg til præsentation af projekt.

Om dig

For at blive en succes i stillingen er det vigtigt, at du har næse for at finde potentielle kunder, som vil få fordele af netop disse produkter. Du skal besidde det drive, der kontinuerligt holder din pipeline optimal.

Du har et højt personligt drive, byggeteknisk forståelse og forstår at opbygge og vedligeholde relationer.

Hvis du har haft arkitekter, entreprenører og andre fra branchen som din hjemmebane, vil det være en stor fordel. Især hvis du har stået for projektsalg via udbud, og kender sammenhængen mellem de forskellige interessenter.

Du skal kunne arbejde med en push/pull strategi, der bevirker at du skifter mellem at være rådgiveren, som formidler de tekniske og økonomiske facts i en præsentation samtidigt med, at du i andre sammenhænge skal kunne agere sælger, som afslutter handlen, får underskrift på kontrakten og sender projektet videre til produktion.

Du har erfaring med opsøgende salg og kan dokumentere salgsresultater fra din hidtidige karriere, hvor du har stået for at opbygge solide relationer.

Du forstår at sætte et godt og gennemarbejdet tilbud op og brænder for at følge projektet til dørs, så slutresultatet bliver en fremragende proces og et træfsikkert succesprodukt.

Som baggrund kan du eventuelt have solgt projekter til samme målgruppe, primært arkitekter og entreprenører. Produktkendskab er ikke nødvendigt, du får en grundig oplæring. Hvis du har en håndværksmæssig baggrund, vil du hurtigt kunne sætte dig ind i hele processen, men det er ikke en nødvendighed. Det vigtigste er, at du brænder for at yde en optimal rådgivning og sparring til kunderne, og at du samtidigt har et resultatorienteret mindset.

Dine vigtigste kvalifikationer:

  • Salgserfaring
  • Struktureret
  • Højt personligt drive
  • Resultatorienteret
  • Relationsskabende
  • Flair for IT, erfaring med officepakken
  • Perfekt i dansk, mundtligt og skriftligt

Du tilbydes

Et attraktivt job i et aktivt distrikt.
Et stabilt og professionelt bagland i en velkonsolideret virksomhed.
Fast grundløn og bonus.
Pensionsordning.

Ansøgning

Headhunterne ApS står for interview og udvælgelse.

Ansøgning og CV på dansk sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst sagsnr. 201021 i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Udvælgelseskriterier

I udvælgelsen vægter vi et resultatorienteret mindset samt erfaring med salg, gerne projektsalg.
Det er en forudsætning for at komme i betragtning, at du som minimum behersker dansk på højt niveau i skrift og tale.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.