Projektleder

Projektleder med solid erfaring på f.eks vejprojekter, etablering af cykelstier og gårdrenovering.
Headhunterne søger en ildsjæl, der kan tage ejerskab og styring på kvalitetsarbejde.

Om stillingen

Som projektleder i denne stilling skal du have erfaring med samtidig styring af flere pladser indenfor jord, kloak og belægning.

Du får ansvaret for hele processen i projekter med styring og planlægning, herunder eget mandskab, underentreprenører og leverandører frem til aflevering.

Din primære opgave starter når tilbuddet er godkendt og slutter i forbindelse med kvalitetssikring, hvor en kollega assisterer med den afsluttende kvalitetssikring, når projektet er færdigt.

Der er dermed størst fokus på ledelse og styring mens projektet udføres, og vi forventer at finde en kandidat, som har sit primære fokus og mest solide erfaring med projektstyring.

Virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn, hvor projekterne også udføres. Din dagligdag vil foregå på pladserne meget af tiden, men typisk kommer projektledere forbi kontoret de fleste dage.

Om dig

Du har erfaring med projektledelse fra f.eks entreprenør- eller anlægsvirksomhed, og er på hjemmebane med kloakopgaver, jordhåndtering, betonopgaver og har muligvis også kendskab til belægning

Du kender alle faser i projektstyring, og har overblik over udførelse, tilsyn og ledelse i dine sager.

Du har købmandskab, økonomisk sans og er vant til at forhandle med samarbejdspartnere.

Fagligt kan din baggrund være af forskellig karakter. Måske er du ingeniør, jordbrugsteknolog eller konstruktør. Da stillingen er meget selvstændig, er det en forudsætning, at du har praktisk erfaring med projektledelse.

Personlighed

Som person forventer vi, at du hviler i dig selv og behandler andre med respekt. Dermed vil du passe godt ind i firmaet, som bygger på en kultur af respekt og faglig høj viden. Du mestrer en konstruktiv dialog med alle involverede i projekterne – både egne folk og eksterne samarbejdspartnere.

Dine kendetegn

  • Ansvarlig og engageret
  • Naturligt lederskab
  • Beslutningsdygtig
  • Venlig og vellidt
  • Godt overblik

Du tilbydes

En attraktiv stilling i en veletableret og solid virksomhed i Storkøbenhavn. Firmabil, pensionsordning og sundhedsforsikring samt telefon og computer.

Ansøgning

Headhunterne står for interview og udvælgelse.

Ansøgning og CV på dansk sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst sagsnr. 2308NP21 i emnefeltet.

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til headhunter Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Udvælgelseskriterier

Vi går målrettet efter en stolt fagperson, der sætter en ære i at aflevere et projekt i verdensklasse. Hver gang.

I udvælgelsen vægter vi solid erfaring med projektledelse samt evnen til at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger. Vi vægter desuden erfaring med egenproduktion og ledelse af folk på pladsen.

Det er en forudsætning for at komme i betragtning, at du som minimum behersker dansk i skrift og tale.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.