Projektleder nybyggeri

Har du erfaring med byggestyring fra større projekter?

Så har vi en fremragende mulighed hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.

Om stillingen
Som projektleder får du ansvar for at styre et projekt fra start til slut.

Du bliver en del af et kompetent team, som skal styre projekter med opførelse af boliger. Din arbejdsplads bliver på byggepladsen i København sammen med resten af teamet, som består af projektchef, et par projektledere og nogle entrepriseledere.

I udgør tilsammen et stærkt team, som har ansvaret for den daglige byggestyring, kvalitetssikring, arbejdsmiljø samt kontakten med underentreprenører, myndigheder mv.

Der er ingen egenproduktion, så du skal have erfaring med styring af underentreprenører.

Teamet refererer til projektchefen, som også vil være synlig på pladsen.

Om dig
Du har et højt fagligt niveau og solid erfaring med styring af byggeprojekter fra start til slut. Du besidder kompetencer fra lignende stilling, der gør at du kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på egen hånd, når det kræves. Samtidigt er du drevet af en indre holdånd og et mål om at lykkes som et team.

Du trives i en flad organisation, hvor værdierne handler om at omgås andre mennesker på en respektfuld måde samt godt gammeldags købmandskab.

Fagligt forestiller vi os, at du har en uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør. Du har desuden en projektlederuddannelse og/eller flere års erfaring indenfor projektledelse.

Personlighed
• Du tager ejerskab på dine opgaver
• Velafbalanceret og behagelig personlighed
• I stand til at træffe beslutninger
• Stabil og loyal
• Godt overblik

Du tilbydes
En stilling i en vækstvirksomhed indenfor byggeri.
Karrieremuligheder internt i virksomheden.

Ansøgning
Headhunterne står for processen i denne stilling.
Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. CSPB-1920P til: job@headhunterne.dk

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til junior headhunter Louise Højfeldt tlf 9340 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.