Har du erfaring som projektleder indenfor industri- & erhvervsbyggeri? Kan du finde løsninger, der skaber enkelthed og effektivitet?

Så vil vi gerne høre fra dig hurtigst muligt, så vi kan drøfte om du er den projektleder, vi kigger efter til en af vores kunder på Midtsjælland.

Om stillingen
Du får et stort ansvar og det forventes, at du har erfaring fra lignende stilling, så du kan arbejde selvstændigt med projekter indenfor total- og hovedentrepriser.

Projektlederen er som udgangspunkt involveret fra tilbudsfasen, så du får mulighed for at sætte dit præg allerede i denne del af projektet.

Der er en høj grad af ejerskab fra projektledere på egne opgaver netop fordi man er med fra allerførste fase, og denne form for ejerskab viderebringes gennem hele organisationen. Således har folkene på pladserne også ejerskab på de opgaver, de udfører og som leder af projektet, er det en vigtig faktor at videreføre.

Virksomheden ligger på Midtsjælland og opgaverne er spredt over det meste af Sjælland – en del i Storkøbenhavn.

Om dig
Du er en ambitiøs projektleder med både uddannelsesmæssig og praktisk brancheerfaring.

Du har erfaring med pladsledelse og dermed styring af mandskab, leverandører og underentreprenører.

Fagligt kan din uddannelsesmæssige baggrund f.eks være konstruktør med efterfølgende praktisk erfaring.

Det er en forudsætning, at du har erfaring indenfor beton- og anlægsarbejde.

Personlighed
• Struktureret
• Udadvendt
• Positiv
• Godt overblik

Du tilbydes
E afvekslende job med gode fremtidsmuligheder i en veletableret og solid virksomhed på Midsjælland.
Firmabil, pensionsordning og sundhedsforsikring samt telefon og computer.

Ansøgning
Headhunterne står for processen i denne stilling.
Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. CHS10185 til: job@headhunterne.dk

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til ansvarlig headhunter for denne stilling: Charlotte Schimmelmann tlf 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om headhunterne:
Headhunterne er certificerede og erfarne specialister. Mange års erfaring i at udvælge og præsentere de bedst egnede kandidater ud fra både den faglige og personlige profil giver sikkerhed for, at den rigtige ildsjæl bliver ansat.