Projektleder, anlægsopgaver

Kan du styre projekter indenfor kloak, belægning og jordarbejde? Er du en effektiv, struktureret og ikke mindst empatisk leder? Så har en af vores kunder brug for dig i sin medarbejderstab.

Om stillingen
Vi leder efter en profil, som på sympatisk og kvalitetsbevidst vis kan håndtere virksomhedens større projekter indenfor f.eks gårdrenovering, vejprojekter, LAR og kloak.

Virksomheden løser alle typer entrepriseopgaver indenfor anlæg, store som små også de mere specielle løsninger, der stiller krav til præcision, konstruktion og/eller materialer.

I stillingen som projektleder har du det overordnede ansvar for dine projekters drift, bemanding og budget. Ordrebogen er fyldt for resten af 2020 og store dele af 2021.

Virksomheden har som målsætning at være en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser og er blevet hædret for indsatsen.

Om dig
Du kommer fra en lignende stilling, og er en ansvarsbevidst fagmand, som vægter resultater både på kvalitet i det færdige resultat og i medarbejdernes trivsel.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være f.eks ingeniør, jordbrugsteknolog eller anden relevant teoretisk baggrund.

Desuden er det afgørende, at du har erfaring fra lignende stilling på netop dette fagområde, da stillingen er meget selvstændig. Du har naturligvis kollegaer til sparring, men det forventes at du kører den daglige drift baseret på solidt fagkendskab.

Du er en synlig og empatisk leder, som vægter trivsel blandt medarbejdere højt.

Derudover besidder du følgende egenskaber:

  • Godt overblik
  • Tillidsskabende
  • Motiverende
  • Fleksibel
  • Ansvarsbevidst
  • Struktureret
  • Købmandskab

Ansøgning
Headhunterne står for processen i denne stilling.
Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. CHS-8120TG til: job@headhunterne.dk

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til headhunter Charlotte Schimmelmann på tlf. 40903700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.