Er du flydende i dansk og engelsk?
Økonomisk uddannet og har nogle års erfaring?
Diplomatisk mindset og stærk i sociale relationer?

Headhunterne ApS søger, for kunde, en rutineret financial controller til international uddannelsesvirksomhed.

Virksomheden
Du bliver ansat i en privat uddannelsesvirksomhed, som er den mest omfattende af sin art.
Globalt er der 9.500 studerende fordelt på 130 afdelinger. Der er 2.500 medarbejdere i alt , som opererer i over 20 lande.

Stillingen
Som financial controller bliver det dit ansvar, at holde det økonomisk overblik i en global virksomhed indenfor uddannelse. Afdelingerne opererer som franchise enheder, og det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til kædedrift via franchise.

Stillingen er meget selvstændig og fordrer, at du kan arbejde hjemmefra, men med tæt kontakt til afdelinger over hele verden. Hovedkontoret ligger i Sidney, Australien, men du bliver i dagligdagen tilknyttet Europa, hvor dine nærmeste kollegaer er placeret.

Der vil være 1-2 rejsedage om måneden, primært i Europa.

Dine væsentligste opgaver
– Udarbejdelse af dokumentation for regnskabspraksis og procedurer
– Udarbejdelse af budgetter og forecast samt opfølgning
– Udarbejdelse af månedlige ledelsesrapporter
– Identifikation af forandringsinitiativer, der påvirker de økonomiske processer
– Styrkelse af interne stakeholders relationer

Vi leder efter en financial controller med mindst tre års erfaring og et stærkt kendskab til regnskabsinformationssystemer samt procesforbedring.

Erfaring med finansiel ledelse og dokumenteret succes indenfor positive forandringsprocedurer vil blive vægtet i udvælgelsen.

Samtidigt er det væsentligt med fremragende mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på dansk og engelsk, da kollegaer og stakeholders er placeret over hele verden. Erfaring med at arbejde i virtuelle og globale teams vil være en fordel.

Kvalifikationer
• Solid erfaring indenfor regnskab og økonomistyring
• Kan udvikle og implementere process optimeringer
• Diplomatisk og struktureret
• Arbejdsom, ambitiøs og målrettet

Du tilbydes
En selvstændig stilling med gode muligheder for at præge udvikling og processer i en global virksomhed med mange dedikerede kollegaer. Du får indflydelse på udviklingen af regnskabsprocesser til optimering af virksomheden.

Ansøgning
Da stillingen fordrer engelsk på højt niveau foruden flydende dansk i tale og skrift, vil vi gerne modtage din ansøgning og cv på engelsk.

Send de relevante dokumenter i en mail mrk. CHS-19012 til: job@headhunterne.dk

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, så ring til headhunter Charlotte Schimmelmann tlf 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om headhunterne:
Headhunterne er certificerede og erfarne specialister. Mange års erfaring i at udvælge og præsentere de bedst egnede kandidater ud fra både den faglige og personlige profil giver sikkerhed for, at den rigtige ildsjæl bliver ansat.