Driftsleder

Kan du op- og udbygge kredsen af erhvervskunder indenfor anlægsarbejde? Er du initiativrig, kvalitetsbevidst og verdens bedste kollega? Så vil vi gerne have dig med på holdet hos en af vores kunder, som står for høj kvalitet i både faglighed og arbejdsmiljø.

Om stillingen
Til nyoprettet stilling søger vi en driftsleder til serviceafdelingen. Stillingen er en udvidelse af teamet, som i forvejen består af flere driftsledere, der hver især har ansvar for forskellige områder.

Dit ansvarsområde bliver tilbudsberegning og drift af anlægsopgaver som f.eks etablering af alle former for grå belægning samt græs, beplantning og udskiftning af brønde. Kundesegmentet er primært erhvervskunder.

Om dig
Virksomheden har som målsætning at være en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser og er blevet hædret for indsatsen. Vi søger derfor efter en personlighed, der kan tackle en travl hverdag med empati.

Du kommer til at indgå i en harmonisk medarbejderstab, der er præget af et højt fagligt niveau og som vægter trivsel blandt medarbejdere højt.

Din uddannelse kan f.eks være have- og parkingeniør, jordbrugsteknolog, anlægsstruktør eller grå gartner.

Du har erfaring med tilbudsberegning og drift af mindre og mellemstore anlægsopgaver.

Du er en professionel fagmand, som vægter resultater på kvalitet i det færdige resultat, på kundernes tilfredshed og i medarbejdernes/kollegaers trivsel.

Du har evnen til at kommunikere ubesværet med erhvervskunder og din rutine og erfaring som fagmand sætter dig i stand til at rådgive og komme med idéer til anlægsarbejde.

Derudover besidder du følgende egenskaber:

  • Samarbejdsvillig
  • Ansvarsbevidst
  • Initiativrig
  • Kvalitetsbevidst
  • Motiverende
  • Struktureret
  • Købmandskab

Ansøgning
Headhunterne står for processen i denne stilling.
Send derfor ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i en mail mrk. CHS-840421DL til: job@headhunterne.dk

Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til Charlotte på telefon 4090 3700.

Ved evt. interview vil det blive oplyst, hvilken virksomhed det drejer sig om, men indtil da foregår rekrutteringsprocessen anonymt. Anonymitet er gensidigt. Virksomheden vil således heller ikke få kendskab til dine oplysninger, før du giver tilladelse til det. Sidder du i uopsagt stilling, kan du derfor trygt sende ansøgning til os.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Headhunterne. Specialister i at finde ildsjæle.